Mange mennesker lever et helt liv igennem med  vandladnings problemer. Problemstillingen er ikke nogen enkelt sag. Den kan deles op i mindst 4 hovedgrupper, som her beskrevet.

Man kan også klikke sig ind på www.inkontinens.dk  og læse om systemets tilbud. Behandlingsformen stille jeg mig noget spørgende over for, da mange ting kan behandles alternativt. Området er meget tabubelagt, og det kniber meget med at få det alternative budskab ud.

1)      Børn fra ca.5 til 12 år.

2)      Unge piger før de har fået børn.

3)       Kvinder, som har fået muskellæderinger af at føde børn.

4)       Ældre mænds prostata degeneration.

5)       Behandlingstid.

Generelt omkring vandladningsproblemer så kan det hæmme livskvaliteten og psyken så meget, at nogle mennesker ikke kan  være med i den almindelige livsudfoldelse ude at have et toilet inden for rækkevidde eller må have en ble i bukserne, og så bliver det traumatisk. Nogen kommer i tanker om, at  mindske vandladnings problemet ved ikke at drikke den nødvendige vandmængde gennem dagen. Vi skal alle have ca. 4% i vand af vores legemsvægt i døgnet, så det er ikke nogen god ide at spare på drikkevandet , det vil føre til væskemangel med deraf følgende andre problemer.  De kan ikke deltage i idrætsudfoldelser, danse, sidde til en fest i forsamlingshuset o. m. a.  De får selvhad dårligt selvværd m. m. og så får de aldrig deres nattesøvn og kommer derved ind i en ond livscirkel.

1)     Vådlægger børn kan deles op i mindst to grupperinger.

A) Fysiske betingede årsager.

B)   Psykiske årsager. Begge grupper kan med ca. 70 % sikkerhed behandles alternativt med zoneterapi—magnetbehandling og medikamenter, som måtte udvælges til den enkelte.  Behandlingstiden kan variere fra 2 til 4 mdr. og så skal de fleste efterbehandles i yderligere ca. 2 mdr.

2)  Unge piger kan have en slap muskel funktion i underlivet. Det kan være en dårlig vane og psykisk betinget. De ved ikke bedre eller andet. De kan have forsømt at lave knibeøvelser eller have en slap muskulatur i underlivet. De kan have haft blærebetændelse flere gange også skjult uden smerter, og så kan der stadig sidde en lille rets indkapslet betændelse, som de og ældre kvinder ikke aner,  de går rundt med.

Behandling: zoneterapi, magnet behandling, vacusac behandling, massage og HOMØOPATISKE midler.

3)  Kvinder med muskellæderinger efter fødsler m.m.,  stort set samme behandling som unge piger, men med  en udvidet og målrettet massage til opløsning af blokeringer i muskulaturen fra knæene af og op til navlen. Kort sagt hele bækkenområdet. Nogle har meget smertefulde myoser på inderlårene helt nede fra knæet , op i lysken, omkring skambenet m.m. Meget få har selv en fornemmelse af, at de går rundt med disse myoser og blokeringer i muskulaturen. Disse myoser skal og kan  løsnes op med muskelolier/ krem og massage.+ homøopatiske hjælpemidler.( Jeg har  på det nærmeste fået behandlingsform foræret af en 32 årig kvinde her på klinikken. Hun havde haft en meget sværd fødsel 2½ år tidligere. Hun havde været i behandling  hos mig en gang om ugen i ca. tre mdr. for bl.a. Hovedpine, ryg/skulder/nakke myoser, kolde tæer vand i benene, overvægt m.m.  Behandlingsformen bestod af magnetterapi, zoneterapi,  massage og Vacusac  behandling.) Hun blev færdigbehandlet.

4)   Et par måneder efter endt behandlings forløb ringer hun og siger. ” NU ER DET GALT IGEN”. Jeg stillede flere spørgsmål, omkring, hvad der kunne være galt. ” NEJ. JEG TISSER I BUKSERNE IGEN”. NÅ:  Jeg anede ikke.  Hun havde dette skamfulde – tabubelagte problem , og ej heller at det havde bedret sig meget under helheds behandlings forløbet. Hun  havde  ikke fortalt det før nu. Jeg havde heller ikke spurgt.

5)   Herefter gennemgår hun 4 målrettede behandlinger, og det bedrede sig markant.

6)   Der er nu gået  7 år. Hun er stadig tæt. Jeg har haft  en del siden i aldersgruppen 16 til 74 år, og har hjulpet 4 ud af 5.

7)   Ældre mænd. Strålen aftager ganske langsomt over flere år. Prostata klemmer omkring urinrøret.  Den alternative udlægning er, at prostata kirtelen degenererer på grund af zinkmangel. Vi mænd bruger  en del zink til spædproduktion ,og hvis zink ikke er til stede i tilstrækkelig omfang i organismen og slet ikke i prostata kirtelen, så degenererer den ved at vokse og klemme på urinrøret. Prostataudvikler sig over mange år med bl.a. følgende op flere gange om natten, svag stråle, efter dryp, lille blærekapacitet, og så får de ikke blæren tømt. Behandling: zoneterapi, magnet, homøopatiske midler + vitaminer/mineralet + zinktest og i øvrigt en god fordøjelse.  Prostata er  specifikt at behandle. Jeg bruger både behandling og medikamenter, men det er også et tabuemne, som ældre mænd skjuler så længe de kan.  De kan ved behandling og medikamenter vedvarende  udskyde og udskyde  operation i flere år ved blot at indtage medikamenterne 3—4 mdr. om året, og så kan de beholde potensen eller få den igen..

8)  For alle grupper vil behandlingsresultaterne  ligge omkring 7 til 8 ud af 10. altså i heldigste tilfælde op til 80% = 4 ud af 5.

Hvor mange behandlinger?? Mellem 1 og 20. Mænd kan klare sig med 5 til 8 behandlinger.+ den tilrådede naturmedicin. Hvis andre grupper ikke har mærket nogen form for forbedringer inden for 20 behandlinger, så kan jeg ikke hjælpe.