Kan deles op i 3 grupperinger anoreksi alene, bulimi alene og kombinationen anoreksi/bulimi. Alle former kommer alternativt ind under begrebstrillingen. ” Spiseforstyrrelser” og skal behandles ud fra problemstillingen ” Jeppe på Bjerget” Hvorfor drikker Jeppe.? Hvorfor spiseforstyrrelser.? Kan spiseforstyrrelser behandles alternativt.? JA.

I følge TV og dagspressen dør ca. eet yngre menneske flest piger hver dag, som følge af spiseforstyrrelser på trods af, at vi nu har kendt til problemstillingen i over 40 år. Den erfaringshviden, der nu må være på området, rækker ikke langt, for det etablerede systemet behandler og famler stadig i blinde med psykebehandling..

Jeg har et helt andet udgangspunkt og behandlingsmetode end det etablerede system. Jeg går i vid udstrækning ud fra, at frustrationerne i hovedet i udstrakt grad skyldes næringsmangel. Krop og psyke har ligesom ikke kontakt med hinanden .Jeg går ind på krop og psyke med massage i lighed med nordlyscentret. Klikke ind på www.nordlyscentret.dk

( Man kan med fordel læse omkring fedme, da disse lidelser har meget til fælles omkring konflikttanker i hovedet samt følelsen af ikke at være god nok. De fleste er følsomme mennesker, som har det svært, og behandlingen handler ikke om mad alene, ej heller psyken alene)

Lidt historie.

I flere 100 år døde mange sømænd af skørbug og på langfart af skørbug og beriberi De døde på godt dansk af C og B vitamin mangel . I udviklingslande lærte Europæerne befolkningen, at de skulle valse skallerne fra ris og korn arter, hvilket resulterede i at de fik beriberi og døde som fluer på grund af næringsmangel af det fine hvide mel.De manglede også C og B vitaminer og meget andet godt i stor stil. Så spørger jeg mig selv og andre, hvor meget tror nogen, at een eller anden psykoterapeut– værende nok så dygtig– til at udrede, hvor synd og skammeligt det er for lille Susanne, at hun har siddet skævt på potten som lille, kan have nogen betydning for udbredt næringsmangel 20 år efter. Susanne mangler mad som sømændene. Da man finder ud af sammenhængen med gode næringsstoffer i skibene og lader være med at valse ris og korn arter blev befolkningen jo ikke syge . De fik ingen psykehjælp af nogen art. Jeg vover den påstand, at systemet har afprøvet alle former for psyke behandling, trusler, tvang, tvangs fodring og gulerod -store undersøgelser m. m., som for mig må betegnes som psykisk og fysiske overgreb uden større held. Hvis behandlingsformen havde virket, så ville de stakkels mennesker jo bliveraske, men det gør de jo ikke. Systemets undersøger og indlægger disse stakkels mennesker og efter flere mdr. kommer meldingen Anoreksi. Jeg gentager. Der dør en om dagen. efter årelange behandlings forsøg. Pigerne finder på alskens unoder og snyder alt og alle omkring sig også sig selv for et godt liv.

Hvad er problemstillingen ? Hvor skal der tages fat.? Hvorfor drikker ” Jeppe på Bjerget”. Her har vi problemstillingen, som vi skal til at tage hånd om. Hvorfor sulter unge piger sig, så tarmene skriger ? Og i næste omgang æder, så maveskindet revner af halvfrosne madvarer. De kan end ikke vendte til de tøet op og slet ikke hverken varmet eller stegt. De æder bare. Meget få ved det selv. De er lede og kede af livet. Nogen prostituerer sig for at få penge til deres ædelorgier. De skjuler deres forehavender for alt og alle. De er følsomme mennesker, som har det svært. Nogen vil ikke være voksne. . De vil selv bestemme over deres krop. De skal vise sig selv og omgivelserne, at de har styr på tilværelsen udadtil, men indad er et stort kaos. De går ofte meget op i mad og opskrifter.

Anorektikeren finder mindst et offer. Det kan være hende selv eller en fra den nærmeste familie en klassekammerat, som bliver syndebuk i hendes tankegang. Et andet menneske kan lidt spøjs have sagt ” sikke da en stue røw du hår” uden at tænke nærmere over det. En sådan udtalelse kan udløse begyndelsen til noget, der senere udvikler sig til en regulær spiseforstyrrelse, for hun skal bestemt ikke gå rundt med en stue røw.

Den spiseforstyrrede er i ekstrem næringsmangel som sømændene.

Alternativt set er det næringsmanglen, som fører til frustrationer i hovedet og ikke omvendt.

Problemstillingen er meget komplekst og individuel, men der er mange ting, hvor man alternativt kan trække en fællesnævner omkring behandlingsformen. De skal komme af egen fri vilje til behandling. De får af mig at vide, at jeg anser dem som nogen ingen kan tro over en dørtærskel. De skal helt kontant have at vide, at det de her er i gang med, er deres eget valg og ikke syndebukkens.

Og at det behandlingsforløb de nu går ind i, er noget, de skal overholde, De betaler 1000 kr. forud hele tiden. At de så længe det er nødvendigt skal i behandling hver anden dag, og at de har nogen, som er medansvarlig for, at de møder frem til de aftalte tider og behandlinger.

På den anden side skal de behandles meget venligt og forstående og bestemt have lov til at ytre sig i en dialog omkring deres situation.

Behandling og medikamenter.

Behandlingssamtale – magnetbehandlinger 3 – 5 stk. måske i to timer. Zoneterapi, psyke massage + afstresning af krop og psyke +afslapnings musik og psykeinformation. Flydende vitaminer/mineraler i overflod. Deres hormonsystem og psyke trænger til et lift opad. De skal have deres psykiske og fysiske traumer løst op i krop, sjæl og sind med kropsbehandling i Eva figur med kropsafbalancering med afslappende olier, så de fornemmer, at det er rart at være til. Og så skal de helt kort have tankegangen vendt i hovedet. Hvordan gør man så det. Ja. Se det kan og skal ikke her beskrives, det skal opleves.

Pris 500 – 700 kr. for 1½ – 2 timer.