Gennem vore luftveje er vi i kontant med omgivelserne, idet vi indånder den luft omgivelserne tilbyder os. Derfor er det af meget stor betydning, at vi indånder frisk luft, ikke forurenet med alskens giftstoffer i.

Der findes vel ikke nogen mennesker i Danmark, som ikke på én eller anden måde har været i forbindelse med tobaksrøg. Mange rygere og endnu flere passive rygere indånder røgen gennem luften. Nogle mennesker tåler mere forurenet luft end andre. Spædbørn kan fødes med luftvejsproblemer, som følge af den nikotin deres rygende moder har tilført gennem graviditeten fra blodet. Moderen er altså hovedansvarlig for, at barnet fødes med disse luftvejs besværligheder fra livets start.

Derudover kan allergier opstå efter andre sygdomme, som en rest af noget der ikke helt er lægt. Dette skyldes ofte, at luftveje og indre organer ikke fungerer optimalt efter andre sygdomme. Dette skyldes noget med nyrerne.

Alternativt går vi ind på fordøjelsen fra munden til endetarmen med medikamenter. Så at sige alle skal undgå alt, hvad, der kommer fra en ko patte og hvedemel, da dette skaber slimdannelser . De skal behandles alternativt med zoneterapi og andre behandlingsformer + medikamenter i et par mdr. og efterfølgende i 2-4 mdr. med homøopatiske midler og evt. tarmudskylning, så den perforerede tarm bliver lægt igen. De skal have noget for luftveje og nyrer, så blodet bliver renset tilstrækkeligt. De skal også psykisk stabiliseres med homøopatiske midler, da besværlighederne for nogen er af psykisk observans. .

Allergikere har gode muligheder for at få deres gener bragt betydeligt ned gennem alternative behandlingsformer og medikamenter.

Der forefindes på nuværende mange alternative undersøgelser, som godt gør, at alternative behandlingsformer og medikamenter virker.